TARIEVEN

Therapeutisch  consult                               € 60

Opmaak behandelplan (éénmalig)           € 75

Kindertuina                                                  € 40

Lichaamsmassage                                      € 75 

Hoofd- en aangezichtsmassage                                  € 65

 

Lichaam-, hoofd- en aangezichtsmassage                                  € 90

Oorkaarsbehandeling                                € 30

                

HOLISTISCH

Ik ben overtuigd van een holistische benadering van elk verhaal. Ik ga er van uit, dat alles met alles verbonden is.

De manier bijvoorbeeld waarop een lichaam fysiek kan vastlopen, kent vaak een emotionele oorzaak....

En omgekeerd geldt uiteraard hetzelfde, indien je emotioneel vastloopt heb je er alle belang bij dit aan te pakken, alvorens jouw lichaam hier hinder van moet ondervinden.

COMPLEMENTAIR

Het is de bedoeling dat een consult of behandeling in de praktijk gezien wordt als complementaire ondersteuning naast de reguliere westerse geneeskunde .

  • Bij beginnende klachten kan preventief gewerkt worden, zodat je een traject binnen de reguliere geneeskunde zo kort mogelijk kan houden. Denk hier bijvoorbeeld aan zeurende pijn in de elleboog of schouder, of steeds vaker terugkerende gevoelens van angst of onzekerheid.

     

  • Bij  fysieke klachten is het zeker aangewezen om langs te gaan bij jouw huisarts en of specialist. Aan de hand van die diagnose bekijken we samen welk ondersteunend antwoord geboden kan worden vanuit de natuur of vanuit de Chinese Geneeskunde.

  • Naast jouw behandeling binnen de reguliere geneeskunde, is het soms aangewezen om lichaam en immuunsysteem extra te ondersteunen. In de eerste plaats om vlotter en met zo weinig mogelijk bijwerkingen te genezen, en daarnaast ook, om na het doormaken van een behandeling beter te recupereren.